Disseny

Web Responsive

Disseny segons les teves necessitats

No hi ha cap problema per costumitzar o personalitzar un disseny segons les teves necessitats. Un template en WordPress es pot modificar a nivell estètic tant a nivell de disseny sobre PC, com en les versions Responsive dels diferents dispositius mòbils. Una plantilla no és fixa, sino flexible.

També tindràs consells sobre usabilitat per tal que la futura navegació sigui més còmode per l'usuari.

Les webs ja es veuen més en dispositius mòbils que amb PC, per tant, han d'estar preparades. Responsive o Web Mòbil? És el mateix?

  • Web Responsive: Una web que adapta el seu contingut en funció del dispositiu amb la qual la visites. La famosa imatge del pa que circula per Internet, és l'exemple més clar de com dissenyar una web sense perdre contingut. El manteniment de continguts, el fas un cop.
  • Web Mòbil: Fer una web amb un disseny només per a dispositius mòbils. Semblant a una app però és més fàcil la producció i creació ja que no intervenen les botigues online (Google Play i App Store). La navegació serà molt millor per a l'usuari ja que serà típica dels mòbils. Per contra, el manteniment de continguts és doble.

En resum, cada día estan sortint nous dispositius mòbils (tablets, mòbils, rellotges, etc...) i llavors hauries de fer una web mòbil per a cada dispositiu i això tindria un cost en diners i en hores enorme. En canvi amb una web responsive, l'únic que has de tenir en compte són les mesures per poder readaptar el contingut i amb l'ajuda de @media queries podràs arribar a totes les resolucions, models i marques.

Copyright © 2024 | Enric Sanchis Carvajal